T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / YATAĞAN - Kafaca Kaplancık İlkokulu

Kafaca Kaplancık İlkokulu

Telefon
252 579 20 07
Belgegeçer
0
WEB
https://kafacakaplancikilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Kafaca Kaplancık Mahallesi Kafaca Kaplancık Caddesi Numara 35 Yatağan/MUĞLA
Vizyon
Demokratik, laik, sosyal hukuk devletine inanmış; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akıl ve bilimin önderliğinde; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek varoluş gayemizdir.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
0
Öğretmen :7
Öğrenci :69
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:40-14:30
Isınma
Isınma Şekli: Kalorifer Yakıt Türü :Kömür
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Karayolu: Muğla-Aydın karayolu üzeri 34. km
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kafaca Kaplancık Köyü, Muğla ili Yatağan ilçesine bağlı yaklaşık 800 nüfuslu bir köydür. Köye bağlı ama merkeze uzak Kaplancık, Ramadan, Şeykal, Çobanlar mahalleleri vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Muğla 34 km Yatağan 8 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır